Fórumok - Kasztok - Rowoni Rózsavértes


susu
2015-01-31 17:05:05 | #1

Rowoni Rózsavértes
2012 Cantina klub
A Rowoni Rózsavértes különleges előnyei és hátrányai a Lovagnál leírtakon kívül:
I. A Rózsavértesek egytől egyik személyesen esküdtek fel a rowoni hercegre, a városra és a Fekete Lobogóra. Ha mégis Rowon ellen fordulnának, úgy a hercegség teljes haragja csap le rájuk, és a legkegyetlenebb halálra számíthatnak. Amíg azonban hűségük biztos, addig a herceg kegyelméből ingyen megkapják az 1 pontos Vagyon és 1 pontos Rang Háttereket.
II. Mint a rowoni zsoldossereg tisztjei, a városon belül jogosultak bármikor egy szakasznyi zsoldost (8-10 fő) maguk mellé rendelni a KM által jónak látott felszereléssel és időre. A zsoldosok száma 3. Tapasztalati szinten két szakaszra, 5. Tapasztalati szinten három szakaszra nő. Ezekért a katonákért ők felelnek, és mindenben el kell számolniuk a feletteseiknek.
III. A hercegi kincstárnak köszönhetően a Rózsavértesek karakteralkotáskor rendelkeznek egy tövisveretekkel díszített acél félvérttel és egy tövisekkel kivert acél közepes pajzsot.
A Rowoni Rózsavértes induló képzettségei 1. Tapasztalati szinten:
Fegyverhasználat (lovagi kard) 3. fok
Fegyverhasználat 2. fok
Fegyverismeret 2. fok
Hadvezetés 3. fok
Harctéri gyakorlat 3. fok
Pajzshasználat 2. fok
Taktika 2. fok
Vértviselet 3. fok
Szakma (ostrommérnök) 1. fok
Építészet 1. fok
Írás/olvasás 2. fok
Számtan/mértan 2. fok
Térképészet 2. fok
Történelem 2. fok
Heraldika 2. fok
Lélektan 2. fok
Művészetek (rajz) 1. fok
Udvari etikett/intrika 2. fok
A Rowoni Rózsavértes képzettségei, melyeket rendjétől az Oktatás képzettség 4. foka által nyújtott előnyökkel tanulhat:
Állatismeret, Élettan, Építészet, Esés, Fájdalomtűrés, Fegyverhasználat, Fegyverismeret, Hadvezetés, Harctéri gyakorlat, Heraldika, Írás/olvasás, Kultúra, Lélektan, Lovaglás, Művészetek (rajz), Nyelvtudás, Pajzshasználat, Párbaj, Pusztítás, Szakma (ostrommérnök), Számtan/mértan, Taktika, Térképészet, Történelem, Udvari etikett/intrika, Vértviselet