Kiegészítő anyagok

Név Készítő Leírás
Hulla & Selmo: Harcosok, gladiátorok, barbárok + Papok, paplovagok, kegyeltek Hulla & Selmo A linkelt oldalon az "Iskolák és klánok" menüpont alatt megtalálhatjátok a következő két művet:
  • Hulla & Selmo: Harcosok, gladiátorok, barbárok
  • Hulla & Selmo: Papok, paplovagok, kegyeltek
Karakterformálás - avagy nem lehet mindenki hibátlan Csehó Részletes táblázat, amely segítséget nyújt pozitív, negatív és semleges tulajdonságok meghatározásában a karakterek számára. A kidolgozásánál fontos szempont volt, hogy az egyensúly megmaradjon, csak a játékélményt színesítse.
Sebződés, harcértékek táblázat Aluniz Nagyon hasznos táblázat a karakterek sebződéssel kapcsolatos értékeinek kiszámításához (pl. csonkolás, bénulás stb.), továbbá a harcértékek számításában is segít.
Androidos Mágus segédlet ~ Fóliáns (0.9.9) Nodens, HungaroWolf Android alkalmazás, amely segít a játék egyszerűbbé, gyorsabbá tételében. A program még közel sem 100%-os, fejlesztés alatt áll, reményeink szerint az újabb verziók folyamatosan készülnek majd el. Várjuk az észrevételeiteket a fórumba, tippeket hogy mi legyen máshogy illetve mik kerüljenek be a programba.
Sebzések helye, célzás táblázatok Cyrrian Részletes leírás a sebzések lehetséges helyeiről és azok hatásáról.
4 oldalas részletes karakterlap Zaraken Az eredeti UTK karakterlaphoz hasonló felépítésű, de sokkal részletesebb 4 oldalas karakterlap.