Fórumok - Fajok - Ferálok


Zaraken
2018-10-25 08:12:50 | #4

Készítettem hozzá új illusztrációt. Felraktam deviantra is:
https://pre00.deviantart.net/583a/th/pre/i/2018/297/a/f/nyan__by_chiotaikai-dcq85sq.jpg
Anatómiailag kicsit béna lett, de ennél jobbat már tényleg nem tudok.

Zaraken
2018-06-09 10:57:33 | #3

Egy kicsit még módosítottam, kiegészítettem, de most már nagyjából véglegesnek tekintem:

https://drive.google.com/file/d/1hC8l2QqHmLMsIHPuXplSO7BSHFEdVXYd/view

Megfelelő illusztrációt nem nagyon találtam, úgyhogy megpróbáltam magam lerajzolni. Hát, ennyire sikerült :P

Most azon filózok, hogy a Dreonarban hogyan tudnám kezelni a fajt. Egy random 1 pontos hátteret minden további nélkül fel tudok neki venni, az oktatás bónuszait is be tudom állítani manuálisan, egyedül a faji maximummal vagyok kicsit meglőve. Ha minden igaz, az ügyességét pl. nem tudom 18 fölé vinni.

Válasz Solo #2 üzenetére.
Solo
2018-05-24 05:53:43 | #2

Annó a Khál-t nagyon szerettük, tényleg kicsit agyontápont hatást kelett a kalandokban, de sok szórakoztató kalandot sikerült összehozni vele :)

Szerintem tök jó és részletes ez a kidolgozás, ha véglegesnek tekinted majd, akkor akár az oldalra is kitehetjük a "Kiegészítő anyagok" részhez.

Nekem egyedül kicsit a belerakott animére emlékeztető képek nem illenek a MAGUS világába.

Utolsó módosítás: Solo (2018-05-24 05:53:56)
Válasz Zaraken #1 üzenetére.
Zaraken
2018-05-20 22:24:06 | #1

"-Hey, are you a pussy?
-Yes, I am. Nyan!"

Üdv néktek!
Nem tudom, csak én néztem-e túl sok animét, vagy másnak is van efféle hiányérzete, de egy ideje nagyon hiányolom Ynevről a nekomi... izé, a macskaszerű lényeket. Igen, tudom, a régi rendszerben volt olyan, hogy khál, de azt egyrészt senki nem dolgozta át ÚTK-ra, másrészt egy kicsit különbözik az általam preferált koncepciótól.

Míg a khál afféle kétméteres agyontápolt hegyomlás vérpistikéknek, addig én valamiféle kecses és rugalmas, nagyon hajlékony, házimacskaszerű valamit képzeltem el. A másik problémám, hogy a khálra jellemző becsület és hűség inkább kutyaszerű tulajdonságok. A macskaféle karakter legyen inkább független és öntörvényű. Hát nem?

Szóval összedobtam egy koncepciót, melyet most veletek is megosztanék:

https://drive.google.com/file/d/1voYUv-wDqLutZ5KtcaMLesZTobe8BXjl/view?usp=sharing

Egyelőre erősen hiányos és kiforratlan, de talán az irány már érzékelhető. Ami az elnevezést illeti, szándékosan új nevet kerestem, hogy világosan megkülönböztessem a fantasy világban fellelhető hasonló fajoktól. Bár némely tekintetben hasonlít rájuk, a ferál se nem khál, se nem khajit, és nem is ctarl-ctarl, vagy cait sith. Már csak azért sem, mert így a khál, tőle függetlenül és vele párhuzamosan, továbbra is létezhet Yneven. A kettő nem zárja ki egymást.

Szóval ezt a koncepciót szeretném véglegesíteni, és akkor már semmi nem akadályozhatja meg, hogy a karakter a tűzvarázsló tekintete mentén létrejövő piros pontot üldözze, vagy a fogadóst kergesse az őrületbe, mikor az ajtófélfán élesítgeti a karmait.