Fórumok - Kasztok - Tiadlani kardmester


Zaraken
2016-12-28 19:27:02 | #5

A kérdés nálam azért aktuális, mert pont a napokban alkottam egy tarini kürtővadászt és egy tiadlani kardmestert, félig-meddig csak úgy próbaképpen. De ha már így adódott, össze is hasonlítottam őket, és a tarini kürtővadász 3. szinten röhögve lealázta az 5. szintű tiadlani kardmestert. És úgy általában, bármi lealázza a tiadlani kardmestert, aminek van pajzsa és vértje, és tudja is használni. Ne adj Antoh pusztítással is fel van tápolva.

Szegény kardmester meg ott áll magában egy szál karddal, pajzs és vért nélkül, mert neki ezt a harcmodort tanítják. Oké, sárkány dühe diszcíplína, de azzal együtt sebez annyit, mint a törp alapból. Szóval nem, nem érzem tápolásnak a két kardot, mert a két lábon járó konzervdoboz tankok még így is kifilézik. Szerintem nyugodtan mehet a két mesterkard.

Válasz Darthcsabius #4 üzenetére.
Darthcsabius
2016-09-07 16:42:09 | #4

A kaszt leírása és a képzés jellegéből adódott a kérdés, mivel a karmesterek kiképzése egy kardra "szól". Természetesen hogy később felveheti-e a kétkezes harcot és pl. talál még egy hosszú kardot... Ezt a lehetőséget természetesen nem zártam ki. De most, indulásnál megvétóztam ezt a cséphadarós ötletet :)

Tym
2016-08-12 23:00:52 | #3

Miért ne?
Miyamoto Musashi is két katanát használt. Ha valaki elég erős hogy két kardot forgasson egyszerre miért ne tehetné? A magus világában nem tudnak mesterkardot kovácsolni egy kiemelkedően ügyes tanítványnak aki képes a két kardot egyszerre forgatni? Meg aztán ezek a kardok elveszhetnek, eltörhetnek ami később egy jó lehetőség a JK befolyásolására. Miért ne élvezhetné pár harc erejéig milyen is emberi cséphadarónak lenni ? :D

Szoliingur
2016-08-12 11:39:42 | #2

Ne engedd! :D

Darthcsabius
2016-08-08 08:30:37 | #1

Sziasztok!

Az lenne a kédésem KM-ként, hogy szerintetek engedhető-e, hogy a drágalátos, vérpistikéző jk-m kettő darab mesterkardot hozzon? A leírás sz. ugye egyet kapnak indulásnál, de a kedves jk-m imád kimaxolni mindent. Természetesen megvenné teljes költségen a kétkezes harcot, no de ez illik-e/engedélyezhető-e egy kardmester karakterhez?