Fórumok - Hibák - HS Egyedi alkasztok és ingyenes faji háttér


Solo
2016-06-10 08:49:30 | #2

Nagyon jó észrevétel!

Sajnos a rendszer nem kezeli a fixen beállított fajt, ezt mindig a karakter alkotáskor lehet csak kiválasztani. Viszont a javaslatod szuper, és teljesen működőképes.

Az Elf, Ork, Törpe panteon alkasztjait módosítottam is eszerint, csökkentettem a pontköltségüket eggyel.

Köszi :)

Válasz Magnus #1 üzenetére.
Magnus
2016-06-10 00:16:15 | #1

Sziasztok!

Először is köszi a sok munkát amit az egyedi alkasztok felvitelébe fektettetek, viszont lenne egy olyan észrevételem, hogy ahol a Faj háttér ingyen járna, ott nem így van.

Például ha nézzük a Tooma-papot, az alkaszt KAP igénye 9, viszont ez tartalmazza az ingyenes Faj(törpe) hátteret. Ezzel szemben ha alkotni szeretnék egy papot, beállítom a fajt, kiválasztom az alkasztot és a háttereknél 10 pontot von le összesen, 9-et az alkaszt miatt, 1et pedig a faj miatt.

Javaslat: Ez nagyon egyszerűen orvosolható, amelyik kasztoknál a faji háttér ingyenesen járna, javaslom, hogy 1 KAP-al kevesebbért lehessen felvenni az alkasztot (pl Tooma-pap 8 KAP), a fajt úgyis felveszik mellé (senki nem fog ember Tooma-papot csinálni csak, hogy több pontja legyen). KAP-IAP arányban a faji háttér úgyis mindig +1 KAP az iskola végső igényéhez, így összességében (8+1) pont kijön a 9 KAP azzal együtt, hogy a faj nem ingyen lett felvéve.

Utolsó módosítás: Magnus (2016-06-10 00:17:51)