Fórumok - Kasztok - Ryeki varázsló


Custos
2015-01-31 17:01:06 | #2

Nagyon tetszik az otlet, a bot meg kifejezetten tetszik habar az "ahanyadik szintu" nem talal a varazsloval. Talan a kovetkezo jobban talal a kaszthoz: "egy tulvilagi tudasnak koszonhetoen a botra megidezett idomagia egy kategoriaval erosebben jon letre(kor helyett perc/perc helyett ora stb)"

Válasz susu #1 üzenetére.
susu
2015-01-31 16:17:22 | #1

Ryeki varázsló
2012 cantina klub (egyedi kasztja)
A Ryeki varázsló különleges előnyei és hátrányai a Varázslónál leírtakon kívül:
I. Mély elmélyedésük miatt a sötét tudományokban, a Ryeki varázslók 1. Tsz-en ingyen megkapják a Démonológia vagy a Nekromancia 3. fokát, valamint a Holtak szeme Hátteret.
II. A Ryeki varázslók – ugyanúgy mint déli és dorani társaik – saját maguk készítik varázsbotjukat 1. Tsz-en. Ezek a fekete kövekkel díszített, fénytelen, félelmetes mintákkal faragott és rúnákkal vésett botok képesek imitálni a Kirekesztő és Bebörtönző Varázskörök, valamint az Idéző Pentragramma tulajdonságait egy három lépés sugarú körben – a varázsló a botra olvassa rá a varázskör mágikus igéit a szokásos Mp igénnyel és a Rúnamágia képzettség megfelelő fokú ismeretének birtokában, ám az így létrejött pszeudo-varázskörök annyi nap után elvesztik erejüket, ahányadik szintű a varázsló. Ez a hatalom lehetővé teszi, hogy a varázsló, magánál tartva botját folyamatos védelem alatt álljon, és akár az idéző Mágikus Gyertyát is magával viheti, általában a bot végén elhelyezett tartóban.
III. Mivel démonokkal és szeráfi lényekkel űznek titkos és sokszor tiltott praktikákat, sem Tharr, sem Sogron egyháza, sem a különféle hekkákat szolgáló szekták nem tűrik meg a Ryeki varázslókat, és ahol lehet, akadályozzák, sőt, üldözik őket – függetlenül attól, hogy mindannyian Toron szolgálatában állnak.