Fórumok - Kasztok - Tűzvihar Mágus


Custos
2014-07-22 14:03:23 | #3

Kaszt leírás:
Az új hozzáállást az elfek előrelátásának lehet köszönni. Csak elfek közt ismeretes hogy a több tíz ezer éves magikus feltérképezése az ibarának eredményel járt. Ez a hatalmas szégyenfoltja az ősi elf-dzsen-amund harcoknak addig fog fályni a könyüléptü népnek míg a tölgyfák vissza nem nőnek. Pontosan erre látnak esélyt a bölcseik az elkövetkező világégésel mert a rengeteg befektetett idő meghozta gyümölcsét. A tisztavérű elfek megalkották a hatalom szavakat amelyekkel meggyógyíitható a tönkretett zóna. Ezt az ibara keleti sarkán, egy kis szigeten sikeresen ki is próbálták. Sajnos amig a mannaháló nem elég erős nem tehettek semmi nagyobbat. Pontosan ez fog változni és erre kell előkészülni, de csak nyugodtan.
A már kidolgozott levegő komponenst az ibarai tűzzel kombinálták hasonlóvá a sivatagba maradt társaikhoz. És megkezdődött a barátkozás a régi rokonokkal. Először a barátságukat kell megnyerni majd lassacskán visszahozni a régi időket, lassan hogy át tudjanak szokni. A dicső jövő reményében a fiatalabb homoki elfek már hajlamosak az otthonukból kimozdulni hogy többet lássanak ha már a világ változik legalább egy keveset tudni kell róla.
A kidolgozott módszer hasonlatos a homoki elfek által a szellemektől kapott képeségekhez. Ha egy ilyen varázsló vagy egy ifjú homoki elf világot szeretne látni megteheti de a homoki elf kegypontjaiból éri el ugyanazt a hatást amit a varázsló mannából. A homoki elfekről a új bestiárium 297. odlalán lehet többet olvasni.

Custos
2014-07-16 10:43:33 | #2

A Levegő-Tűz kombinacio a sivatagba erzi otthon magat. Az altala keltett homokvihartol nem ved a satrad mert langnyelvek is kusznak a homokszemek kozt.

Custos
2014-07-14 16:47:08 | #1

Mint irtam a 2 elem varazsloinal ez a resz a tűzvihar mágus kidolgozására van letrehozva. A kovetkező linken barki szerkeztheti. Egy kreativ napot nektek.

https://docs.google.com/document/d/1P-Bsu2eO3jXptO26LZf1CLb1wpj3qWSvzUawoz6ynZM/edit?usp=sharing