Fórumok - Kasztok - Gleccser Varázsló


Custos
2014-07-21 13:41:15 | #3

Kaszt koncepcio:
A törpe gleccser varázslók lakhelye a magas hegyek tetejen vagy a messzi dél/északon található. Az ősi technikákat még Beriquel hegycsúcsain dolgozták ki. Manapság elsődlegesen Tarinba találhatók netán magas hegyeket tettek otthonukénak. Ha távol vannak otthonuktól kevesen tudnak egyáltalan a létezésükről a nehezen elérhető otthonuk miadt. A hegyükön ragadt utazók meglepedten tapasztalják hogy a kilátástalanul behavazott út kitisztult vagy a vihar elöl menekülve pont egy jó méretű üreget találnak. Komplex járatokat alakítanak ki a jégbe és sziklába, csapdákkal biztosítják otthonukat, ahol amugy se bölcs dolog öket megharagitani mert a szikla és a jég nekük dolgozik. Általába nyugodtság és megfontoltság jellemzi őket.

Jelen pillanatba a mannatoltes es a varazslatok hianyoznak, hacsak at nem akartok irni valamit.

Custos
2014-07-16 10:40:23 | #2

A Föld-Víz uranak lakhelye szerintem vagy a magas hegyek tetejen netan a messzi del/eszak-on talalhato. Komplex jaratok nyilnak elotte a jegbe es a foldbe ahol jobb ha nem teszel a kedve ellen mert konyen kinyilik alattad a fold es elkezd telni vizzel.

Custos
2014-07-14 16:44:48 | #1

Mint irtam a 2 elem varazsloinal ez a resz a gleccser varázslói kidolgozására van letrehozva. A kovetkező linken barki szerkeztheti. Egy kreativ napot nektek.

https://docs.google.com/document/d/1npA49lUkTHMdiw-2VsZ-43o29ZTMS2G80u5IqtnfUXM/edit?usp=sharing