Fórumok - Kasztok - Magma mágus


Custos
2014-07-21 14:49:04 | #4

Az alkimia es a meregsemlegesites a gazfelhok semlegesitesere vannak.

Adtam egy kulonleges csizmat is ami rovid tavon lehetoseget ad a lavan valo szaladashoz, szigeteli a hot es nem sulyed nagyon gyorsan de 1 kornel tovabb allni vagy 20 meternel tovabb szaladni meg mindig eletveszelyes.

Custos
2014-07-21 13:42:20 | #3

Kaszt koncepció:
A törpe magma mágusok vulkánok lakói és urai. Az ősi technikákat még Beriquel tárnáiba dolgozták ki. Manapság elsődlegesen Tarinba találhatók netán vulkánokat tettek otthonukénak. Ha távol vannak otthonuktól a környék lakói titokzatos és veszélyes misztikusokként ismerik őket. Vészhelyzet esetén viszont lehet rájuk számítani. Sok helyen alázattal vagy imádattal tekintenek rályuk, étel ajándékkal biztosítva hogy a vulkán nem fog kítörni vagy legalábbis a hamu, füst és láva szépen elkerüli a falut. Egyébb helyeken aktív kereskedelem folyik mert az általuk készített fémtárgyakat nagyra becsülik minőségük miadt.

Jelenleg csak a varázslatok hianyoznak.

Custos
2014-07-16 10:26:23 | #2

Az eddigi karakterkoncepciom hogy aktiv/szunyado vulkanokon elo mesterek tanitvanyai, esetleg kisebb iskolakat tartanak fent. A vulkan koruli nepek berelik fel oket ha nagy baj van, esetleg adot szednek be hogy a vulkan ne pusztitson el mindet.

Magiak kozul szükség van a magma manipulasara, magman járás-uszás, légmérgekel szemben ellenállás, magma folyasanak modositasa, vulkant feleleszteni/elaltatni nagyobb szinteken stb,

Custos
2014-07-14 16:43:43 | #1

Mint irtam a 2 elem varazsloinal ez a resz a magma mágusai kidolgozására van letrehozva. A kovetkező linken barki szerkeztheti. Egy kreativ napot nektek.

https://docs.google.com/document/d/1yE2jTjQB_HPvJnUh7WJhaSdQItxZ7b0gTu-LC2V0dXE/edit?usp=sharing