Fórumok - Szabályrendszer (UTK) - UTK egyéni harcművészet (?)


norbre
2014-01-28 20:28:29 | #4

áháá.. köszi, ez elkeülte a figyelmemet még :)

Válasz AoKitsune #2 üzenetére.
Aluniz
2014-01-28 10:26:35 | #3

Én találtam anno egy Harctéri gyakorlathoz és azok fokaihoz alkalmazható kiegészítőt, ami régen már ismert volt asszem a 2TK-ból, pl. közelkerülés, homokhintés, köpenydobás, pajzsbénítás, stb,. stb...
Ha kell valakinek, szívesen megosztom, csak mondjátok, hogy hol, vagy hogyan!
:)
(osztogatós dologban még csak 1.fokú vagyok, tehát láttam már olyat, aki halott valakiről, aki talán csinálta! :P )

AoKitsune
2014-01-27 23:37:09 | #2

Ugyan a belharc, mint olyan nincs kidolgozva UTK-ra, földrevitel, földharc, lefegyverzés és fegyvertörés van. Olvasd el a Pusztakezes harc, a Fegyverhasználat és a Harcművészet képzettségek teljes leírását (a fokokat is).

Utolsó módosítás: AoKitsune (2014-01-27 23:37:31)
Válasz norbre #1 üzenetére.
norbre
2014-01-27 21:29:06 | #1

Sajna nem találtam igazán passzoló témát, úgyhogy ne vessetek követ rám ha mégis úgy ítélitek hogy felesleges volt :)

Szóval.. Az új tekercsekben van pár harci képzettség, amelyek nincsenek már benne az UTK-ban (pl: belharc, földre döntés, földharc, lefegyverzés).
Mivel új képzettséget nem lehet a jelenlegi rendszerben alkotni, így egy az egyben nem lehet ezeket átvenni. Bájdövéj, annyira nem is mélyültem bele hogy megnézzem az új tekercsek adott képzettségeinek Harcérték Módosítói, mennyire összemérhetőek az UTK-val (vagy úgy általában az a rendszer mennyire kompatibilis ezzel).

Viszont mivel ezek az említett képzettségek szinesíthetik a karaktereket, arra gondoltam esetleg ezekből az újtekercses képzettségekből lehetne gyúrni Harcművészet specializációt, még ha nem is konkrétan harcművész aki műveli, vagy nem tanítják iskolák, csak mondjuk az utcán tanult harcmodorról van szó.

Kérdés, hogy valaki belebotlott-e már ebbe a kérdéskörbe, akár az Új Tekercsek képzettségeinek felhasználási vágya, akár az utóbb leírt téma kapcsán, és ha igen akkor mire jutott, és ha nem akkor mi a véleményetek? :)