Fórumok - Hibák - nem létező képzettség, varázslat


Solo
2013-12-12 08:12:58 | #4

Ahogy Moha mondja, direkt erre a célra van az "Egyéb" nevű képzettség, ezt bárminek megfeleltetheted. Sajnos tényleg nem vehetünk fel olyat, amit csak néhány ember használ, hiszen a többiek akkor azt sem tudnák, hogy az adott képzettség mire jó.

A villámos dolgot még nem értem. Ez is egy képzettség lenne? Mert ha csak egy varázslat, akkor az oldal tényleg nem tud vele mit kezdeni, mivel csak karakterek adatait tároljuk.

Utolsó módosítás: Solo (2013-12-12 08:14:06)
Válasz seth #3 üzenetére.
seth
2013-12-11 17:34:31 | #3

igazából a mesterlövészet kellett volna, egy fejvadászhoz, de köszönöm a tájékoztatást
ami a villámot illeti, nem volt eddig túl sok időm átböngészni ezt az oldalt, és hallottam (meg ellenőriztem), hogy kb ugyanolyan bug mint a mesterlövészet, azért írtam fel.

Válasz Moha #2 üzenetére.
Moha
2013-12-11 10:59:57 | #2

Írtad hogy új vagy, Üdvözlünk az oldalon!

Az oldalt úgy alkottuk meg hogy a lehető legjobban illeszkedjen az UTK rendszeréhez, így házi szabályokat nem tervezünk az oldalba iktatni, mivel egy-egy ilyen szabály/módosítás valakinek tetszene valakinek nem. (mellesleg ha minden kérést/házi szabályt alkalmaznánk, elég lenne egy üres karakterlapot feltöltenünk, ahova mindenki azt ír be amit akar, megkötések nélkül, az oldal így értelmét vesztené)

A mesterlövészet képzettséget tehát nem vesszük fel a képesség listába de ha van valami hivatalos dokumentum - pl. megtalálod az UTK-ban stb. akkor természetesen bekerül.

Ha feltétlen kell a képzettség akkor karakterlapon új képzettség felvételénél egyedi képzettségeket is fel tudsz venni, így megoldva a házi szabályok alkalmazását és elkerülve a másik felhasználó élményének rontását. (hogy például 1000+ képzettség közül kell keresnie a fegyverhasználatot)

A visszatérő villámot hova gondoltad beilleszteni? Mivel az elsősorban karakterek tárolására és nem játék céljából jött létre az oldal, így jelenleg nincs mágia adatbázis.

Utolsó módosítás: Moha (2013-12-11 11:03:14)
Válasz seth #1 üzenetére.
seth
2013-12-09 20:23:26 | #1

lehet nem ide kéne írnom, de még új vagyok, és nem találtam más helyet
1. Mesterlövészet: az orgyilkosoknak oktatják (nem kapják meg), viszont sehol máshol nincs jelölve. Megnéztem, mintha lett volna ilyen képzettség a korábbi törvénykönyvekben. Be lehet rakni megegyezés alapján esetleg?
2. Visszatérő villám: Nem szerepel a bm-ek villámmágia leírásánál, viszont utána a táblázatban igen. Esetleg lehet ezt is megegyezés alapján berakni?